Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019 de Irene Solà Saez


Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019

de Irene Solagrave; Saez
Genero : Ficción Contemporánea

Book's Cover of Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019

4,4 de 5 estrellas étoiles sur 5 de 111 Commentaires client

De l’obra d’Irene Solà se n’ha dit: «El que triomfa arreu del relat és l’alegria de narrar» (Ponç Puigdevall, El País); «L’ofici narratiu entès com un esforç de construcció, d’anar-hi anant i tornant, de no deixar res per vàlid a la primera, de jugar amb la fina línia del que és realitat o ficció» (Esteve Plantada, Nació Digital).. Irene Solà Saez (Malla, 1990) ha publicat la novel·la Els dics (L’Altra Editorial), Premi Documenta 2017, el recull de poemes Bèstia (Galerada Edicions), Premi Amadeu Oller 2012, i la seva traducció a l’anglès, Beast (Shearsman Books, 2017). Forma part de les antologies Mig segle de poesia catalana, del 1968-2018, de Vicenç Altaió i Josep M. Sala-Valldaura, Wretched Strangers, editada per JT Welsch i Ágnes Lehóczky, i 33 poetes de menys de 30 anys, a càrrec de Josep Pedrals. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Literatura, Cinema i Cultura Visual per la Universitat de Sussex. Ha estat l’escriptora resident a la Universitat George Mason de Virgínia l’octubre del 2018, i ha sigut una de les artistes seleccionades dins del programa Barcelona Producció-La Capella 2017. També ha rebut reconeixements com les Ajudes a la Creació Literària del Departament de Cultura 2016, la Beca d’Art Jove 2015 o la Beca Ciutat de Vic. Els seus textos i obres s’han exposat i llegit al CCCB, a la Whitechapel Gallery (Londres), al Bòlit de Girona, al MAC de Mataró, a ACVIC, al Jerwood Arts Centre (Londres), al Festival Internacional de Poesia de Sant Cugat, a la Festa de la Poesia de Sitges o el Festival Poesia i +, entre d’altres. Els seus textos han aparegut a la revista Poetari, The Lighthouse Literary Journal, Time Out, Granta Magazine i Murder Magazine.. 4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·laPrimer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

» Leer Online Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019

» Descargar Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019 Mobi

» Descargar Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019 en PDF

» Descargar Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019 Epub

» Descargar Canto jo i la muntanya balla: 61 (Llibres Anagrama) (Catalán) Tapa blanda – 8 mayo 2019 en opción directa y rápida

Una obra maestra Una obra maestra de la literatura catalana. Irene Solà se consagra como una de mis escritoras favoritas y de cualquiera que lea este libro. "Canto jo i la muntanya balla" es uno de esos libros que dejas a todo el mundo y que todos te lo devuelven enamorados de él. RECOMENDADÍSIMO.
Una gran narració propera al llenguatge poètic És un plaer pels sentits capbussar-se dins d'aquesta obra. M'ha sorprès gratament. N'havia sentit parlar, l'havien recomanat... però no em decidia... Ara puc dir que tothom tenia raó. Una narració sensible, acurada i captivadora. Molt recomanable.
L'essència de les paraules Aquest llibre és preciós. Et connecta des del minut 1 a tots els personatges que anomena i al paisatge que apareix. M'encanta com l'autora canvia el llenguatge i l'escriptura segons el personatge. Molt bonic!