El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010 de Sebastià Sorribas Roig


El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010

de Sebastiagrave; Sorribas Roig
Genero : Ficción Contemporánea (Libros)

Book's Cover of El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010

4,5 de 5 estrellas étoiles sur 5 de 45 Commentaires client

Pilarín Bayés va començar a dibuixar de ben petita ja que degut a una malaltia passava moltes hores a casa. Aquesta passió de seguida va despuntar amb molta força i amb els seus antecedents artístics, com ara el seu besavi Joaquim Vayreda, pintor i fundador de l'Escola de paisatge d'Olot, de seguida va fer de la il·lustració la seva professió.Els orígens professionals de la Pilarín es remunten a l'any 1964, , que va començar a col·laborar amb la popularíssima revista Cavall Fort, amb la qual encara col·labora, i fou, i és, un punt de referència de la seva carrera, que al llarg dels anys ha estat extensíssima. A partir d'aquí no ha deixat d'il·lustrar llibres, més de 600, traduïts a diversos idiomesPilarín Bayés porta més de 40 anys il·lustrant la cultura i la història de Catalunya, amb la qual ha adquirit un compromís que la converteix en una importantíssima promotora de tot el que és català a través dels seus dibuixos, cosa que ha ajudat els infants de tot Catalunya, durant generacions, a estimar i entendre el seu país.. El zoo d'en Pitus és un cant a l'amistat, a la col·laboració, a la fe i a l'entusiasme, a través de l'acció i les aventures d'una colla de nois i noies del barri d'en Pitus, que munten un autèntic zoo -amb tigre i tot!- perquè l'amic malalt es pugui pagar un viatge a Suècia, on un especialista pot guarir-lo.

» Leer Online El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010

» Descargar El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010 Mobi

» Descargar El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010 en PDF

» Descargar El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010 Epub

» Descargar El zoo d'en Pitus (LABUTXACA) (Catalán) Tapa blanda – 2 noviembre 2010 en opción directa y rápida

Preciós i emotiu Els meus fills, l'Aniol i l'Oleguer - 5 i 4 anys- l'han anat gaudint un xic cada nit fins que els ulls deien prou. L'hem comentat molt ja que és ple de detalls remarcables i que han cridat la seva atenció. Dintre d'un parell d'anys li farem una nova repassada. No fallarem.
Todo fenomenal. Todo ha ido muy bien, de hecho fenomenal. El libro llegó muy rápido y en perfecto estado y además le ha encantado a mi hijo. ¿Qué más se puede pedir? Muy recomendable comprar en Amazon.
Muy bien Esta muy bien poder pedir los libros del cole en Amazon, a mejor precio que la tipica tienda del pueblo donde casi te obligan a comprar las escuelas, la entrega muy rapida y sin problemas, ole por amazon.