Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle de de Diccionaris


Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle

de De Diccionaris
Genero : Diccionarios Kindle Predeterminados

Book's Cover of Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle

3,9 de 5 estrellas étoiles sur 5 de 83 Commentaires client

El diccionari més extens de la llengua catalana, amb 88.500 entrades (inclou les 67.500 entrades del diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans i molt més). Conté la conjugació de tots els verbs, etimologia, partició sil·làbica de les entrades amb dificultats, prefixos i sufixos, homòfons, la pronúncia dels estrangerismes, molts exemples d'ús, advertències sobre paraules que es confonen sovint, etc.

» Leer Online Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle

» Descargar Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle Mobi

» Descargar Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle en PDF

» Descargar Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle Epub

» Descargar Gran Diccionari de la Llengua Catalana (Catalan Edition) Versión Kindle en opción directa y rápida

El catalán no se merece esto El diccionari en si es buenisimo, pero imagino que debido al algoritmo empleado por amazon, no encuentra palabras con apostrofes. El otro defecto habitual, a saber: que corta ciertas definiciones, ya no se si atribuirlo a amazon o a la editorial. Mucho me temo ademas, por el bajo numero de hablantes del catalan, que amazon nunca va a arreglarlo. Una verdadera lastima.
Imprescindible [ca] Imprescindible per cercar paraules als llibres en català al Kindle. S'integra perfectament, tot i que m'he trobat amb alguns casos de llibres en català que Amazon ha codificat com que estan escrits en castellà, de manera que el diccionari per defecte no és aquest i llavors cal anar-lo a seleccionar a la llista de diccionaris. [es] Imprescindible para buscar palabras en los libros en catalán en Kindle. Se integra perfectamente, aunque me he encontrado con algunos casos de libros en catalán que Amazon ha codificado como que están escritos en castellano, por lo que el diccionario por defecto no es este y entonces hay que ir a seleccionarlo en la lista de diccionarios.
per ara, el millor diccionari català pel Kindle Sí que és cert que té alguns problemes per separar paraules quan tenen apòstrofs o altres signes de puntuació però, donat que es pot resoldre amb una mica de paciència, et dona la possibilitat de cercar des de qualsevol llibre Kindle en català, significats de paraules i altres detalls. En resum, molt satisfet i esperant que vagi millorant.
Ja era hora, el diccionari en català funciona a K3 Tinc el Kindle 3 Keyboard i puc assegurar que funciona. Estic d'acord que podría estar estructurat millor per que a la finestreta de la definició es veies més definició de la paraula i les etimologies possar-les després. Però en definitiva, per fí: **Tenim diccionari!** Molt racomanable (i avui 11/9 molt més :)
Bon diccionari Al Kindle hi venen un pilot de diccionaris. Anglès, castellà, italià, francès, alemany...Ah, però encara que el venguem a Barcelona, Catalunya on, hi ha un altre idioma, el català, no sembla que això faci que hi hagi cap diccionari disponible en aquest idioma, aquí...En fi, que me l'he comprat. Funciona molt bé i és un gran diccionari. Ara ja tinc l'oportunitat de buscar paraules quan llegeixo qualsevol llibre en català també! A part de en tots els altres idiomes, és clar!
Muy muy útil Es para mi mujer que está aprendiendo catalán y le resulta muy útil. Está encantada. Super intuitivo.
Perfecto Diccionario muy completo y útil para el Kindle ya que se puede utilizar en la vista rápida seleccionado la palabra del texto en el libro. Hay una gran cantidad de palabras perfectamente definidas.
Diccionari català mentre llegeixes Para consultar de forma rápida el significado de una palabra. Aunque, en alguna ocasión, parece que falte la parte final del texto.
Cumple perfectamente Después de tener muchas dudas sobre si funcionaria como diccionario desde la lectura, si que funciona correctamente, compra necesaria para la lectura en catalán, Aunque debería venir de serie con nuestro lector.
Ideal per tenir-lo al Kindle Ideal per tenir-lo al Kindle. S'integra a l'aparell per disposar de diccionari català i poder consultar qualsevol paraula directament clicant sobre la mateixa. El vaig comprar bé de preu en una promo.